четвер, 7 вересня 2023 р.

"Світлофор завжди на варті". Зустріч представників патрульної поліції зі школярами

5 вересня в Центральній бібліотеці Солом'янки відбулася цікава і пізнавальна зустріч для учнів 6 класу ліцею №144 ім. Ващенка.
Представники патрульної поліції, старший інспектор Микола та старша лейтенант Анастасія, провели зустріч під назвою "Світлофор завжди на варті". Під час цієї заходу діти отримали важливу інформацію про правила безпеки на дорозі, зокрема для велосипедистів, а також про правильний спосіб переходу пішохідних переходів.
Представники патрульної поліції розповіли учням про те, як важливо дотримуватися правил дорожнього руху , коли вони вирушають у подорож на велосипедах. Діти дізналися, як правильно користуватися світлофором, надавати пріоритет пішоходам та вчасно сигналізувати про поворот або зупинку.
Під час зустрічі діти задавали багато запитань, які стосувалися їхньої безпеки на дорозі. Патрульні інспектори поліції радо відповідали на всі питання і надали цінну інформацію, яка допоможе учням стати більш відповідальними учасниками дорожнього руху.
Зустріч "Світлофор завжди на варті" була корисною та пізнавальною для учнів, які тепер знають більше про безпеку на дорозі та правила ведення себе як велосипедисти.


Немає коментарів:

Дописати коментар