вівторок, 5 вересня 2023 р.

Літературно-музична зустріч "Осінній день, осінній"

У ритмі осіннього вітру і гітарних акордів, 3 вересня у Центральній бібліотеці Солом’янки відбулася літературно-музична зустріч, для тих, хто хоче і любить співати. Перша зустріч після літньої перерви. І присвятили ми її осені.
Нагадуємо, що формат наших зустрічей дозволяє відвідувачам заходу, які не знають тексту пісні, мати змогу співати разом, адже ми завчасно друкуємо тексти пісень.
Тож, присутні із задоволенням підспівували бібліотекарю Ігорю Якубовському пісні на вірші Ліни Костенко, Данила Кулиняка, Бориса Олійника, Тетяни Яровициної, Ольги Ходацької, Леоніда Татаренка, Олександра Богачука та інших.
Ми раді, що наша бібліотека дає можливість розкриватися талантам. Постійна читачка і активна учасниця недільних музичних заходів Руслана дебютувала в якості співавторки музики до пісні на слова Ольги Ходацької, яку власне і виконала в дуеті з паном Ігорем Якубовським. Під кінець зустрічі читачка Анна, що прийшла на наші зустрічі вперше заспівала акапельно «Грона духмяні акації білої».
Також поетеси Ірина Лівобережна та Тетяна Лавинюкова зачитали кілька своїх осінніх віршів.

В наступну неділю, 10 вересня о 12:00 запрошуємо на музично-літературну зустріч «Квіти світу». Будемо розкривати тему квітів разом із спеціальними гостями, Світланою Грамм – художницею та Аліною Третяк – журналісткою, поетесою, драматургинею і казкаркою. Гості представлять програму літературно-пісенних творів, художніх картин присвячених квітам світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар