вівторок, 14 грудня 2021 р.

"Публічна кадастрова карта та порядок користування. Порядок отримання електронного підпису". Вебінар із Антоніною Загурою

Сьогодні в етері Публічних бібліотек Солом'янки відбувся вебінар на довгоочікувану тему "Публічна кадастрова карта та порядок користування. Порядок отримання електронного підпису". 
Останнім часом ці питання цікавлять, а почасти і хвилюють багатьох громадян. В публічній кадастровій карті можна знайти інформацію про кадастровий номер земельної ділянки, її межі, площу, форму власності, цільове призначення, згідно із класифікатором. 
Корисно знати, що існує також можливість отримання інформації щодо власника/користувача будь-якої земельної ділянки в режимі онлайн. Для того, щоб дізнатись відомості про власника/користувача земельної ділянки, необхідно знайти земельну ділянку в публічній кадастровій карті за кадастровим номером або місцезнаходженням та пройти процедуру ідентифікації.
І тут вже стає актуальною тема отримання електронного цифрового підпису...
Отже, про всі нюанси зазначеною теми, подолання певних труднощів та "підводні камені" - дивіться, будь-ласка, у відеозапису. Вебінар традиційно провела Антоніна Загура, начальник відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в рамках проєкту «Право на право».

Немає коментарів:

Дописати коментар