середу, 1 грудня 2021 р.

"СНІД: як впильнувати себе". Вебінар Отто Стойки

Всесвітній день боротьби зі СНІДом започаткувала Всесвітня організація охорони здоров’я у 1988 році. Це відбулося після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.
Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом - звернути увагу суспільства на цю проблему.
ВІЛ та СНІД - це одна з найсучасніших проблем, тому цій темі присвячуються конференції та демонстрації щодо СНІДу та його профілактики. Не варто забувати, що ця хвороба смертельна, але вчені вже знайшли спосіб як затримати цю хворобу.
Щороку 1 грудня привертається увага громадськості до проблеми ВІЛ/СНІДу, його профілактики, вчасного виявлення і раннього початку лікування. Тема Всесвітнього дня боротьби зі СНІДому 2021 році: «Покінчити з нерівністю. Ліквідувати СНІД».
Тематичний вебінар в етері Публічних бібліотек Солом'янки провів Отто Стойка, лікар-методист Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Немає коментарів:

Дописати коментар