середу, 20 січня 2021 р.

Презентація поетичної збірки Ганни Коназюк "Легкість буття"

19 січня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-презентація дебютної поетичної збірки Ганни КОНАЗЮК «Легкість буття», яка об’єднала під однією обкладинкою поетичні твори різних років різної тональності (2013 – 2020).

Ганна Коназюк - чуйна матуся трьох чудових діточок, авторка поетичних та прозових творів для дорослих і дітей, дипломантка та лауреатка Міжнародного конкурсу «Коронація слова» (2018, 2019), лауреатка «Дитячої Коронації – 2020».
Поетична збірка «Легкість буття», яка була видана у 2020 році, складається з 4-х розділів, у яких зібрані вірші інтимної, філософської, громадянської лірики та іншої тематики. Поетеса своїм поетичним словом проникливо та з особливим ніжним жіночим трепетом доторкнулася до тонких струн людської душі. Тематика її віршів найрізноманітніша. Твори її щедро віддзеркалюють теми безжурного дитинства, теплі родинні історії, болючі виклики війни на сході України, присвяти воїнам, «Кіборгам» та інші. 
Також Ганна Коназюк є авторкою казки-повісті «Пригодницькі оповідки про мишачу сімейку» (вид. «Арт Економі»), яка потрапила в топ-10 новинок для дітей на ХХІV Книжковому форумі видавців (2017). У 2020 році казку додруковано у видавництві «Брайт Букс». За мотивами дитячого оповідання «Варя», яке письменниця написала у 2014 році, поставлено радіовиставу. 
Запрошуємо всіх охочих переглянути повну відео-версію зустрічі з письменницею.


Немає коментарів:

Дописати коментар