четвер, 28 січня 2021 р.

Тетянчин день в бібліотеці

25 січня за багаторічною традицією "Тетянчин День" відбувся на Освіти, 14 а! Насправді ж - на сторінку Публічні бібліотеки Солом’янки висадився Тетянчин онлайн-десант у складі шести дійових осіб: поетес та письменниць - Тетяни Лавинюкової, Тетяни Череп-Пероганич, Тетяни Шептицької, Тетяни Белімової, Тетяни Яровициної та однієї виконавиці - Тетяни Долі. Координаторкою зустрічі була наша колега, поетеса Тетяна Яровицина, яка й представляла своїх творчих та неповторних посестер.

Зустріч розпочала найдосвідченіша із шести Тетян - Тетяна Лавинюкова, яка прочитала свою чудову поезію. Наступною була Тетяна Череп-Пероганич, яка повідала цікаву історію про ім’я Тетяна і, звісно ж, порадувала всіх своєю щемливою, доброю поезією. Третьою виступила ініціаторка онлайн-зустрічі - Тетяна Шептицька, яка також поділилася своєю оригінальною та душевною поезією. Наступною була Тетяна Долішна (Таня Доля), яка пише й вірші, і музику до них, та сама їх виконує. Пані Тетяна представила свою свіжу роботу – щедрівку «Наша Меланка», яку в супроводі бандури вона виконала разом зі своєю донькою. П’ятою була неодноразова учасниця етерів на сторінці Публічних бібліотек Солом’янки - письменниця Тетяна Белімова. Як єдиний прозаїк, пані Белімова познайомила слухачів з уривком свого твору “Вона була дружиною пекаря”. А завершила творчий марафон Тетянок Тетяна Яровицина. Таня відкрила свою творчу сторону особистості неповторними, ніжно-трепетними віршами про кохання, які вразили всіх до глибини душі.
І на завершення онлайн-зустрічі було показано декілька відеокліпів Тані Долішної: авторської пісні «Перехід», щедрівки «Наша Меланка» та української класики «Два кольори».

Найліпше буде, коли ви, дорогі наші шанувальники, особисто відвідаєте відеосторінку, щоб насолодитися чудовою поезією, піснями та прозою неповторних письменниць та виконавиць Тетянок.


Немає коментарів:

Дописати коментар