середу, 27 січня 2021 р.

Психосоматика здоров’я

25 січня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook у рамках проєкту з особистісного розвитку «ReСтарт» відбувся вебінар практичного психолога, тренера, коуча, КПТ-терапевта, засновниці «Pro Trainings Agency» Злати БІНЕВИЧ. Тема зустрічі - «Психосоматика здоров’я».

Сучасне життя вимагає від людини глибокого усвідомлення, що відбувається навколо неї. Перевантажений інформаційний простір, стресові ситуації, неправильна оцінка тих чи інших ситуацій, нав’язливі думки, агресія та негативне навіювання є тими хворобливими психосоматичними станами, які можуть викликати різні захворювання.

Мудрі життєві істини: «Важливо не те, що з нами відбувається, а як ми це сприймаємо», «те, що нас не вбиває – робить нас сильнішими» - дають зрозуміти, що драматичні події, які відбуваються в долі багатьох людей, є важливими моментами, на які потрібно звернути особливу увагу та ретельно проаналізувати їх. Завжди виникає багато запитань, на які потрібно дати відповідь, щось переосмислити, від чогось відмовитись, дослухатися до порад, які посилає нам доля.
Відомо, що життя - це постійний еволюційний рух, який ніколи не зупиняється, і дуже важливо перебувати в ньому усвідомлено. Отже, психосоматика людини залежить від багатьох факторів поведінки самої людини, яка перебуває у цьому безперервному еволюційному процесі життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар