суботу, 6 червня 2020 р.

Де Велика Ведмедиця та Волосся Вероніки?

5 червня о 19.00 на платформі Публічні бібліотеки Солом’янки відбувся казковий онлайн-вечір з письменницею Оленою Довгаленко.
Олена Довгаленко, колишня працівниця податкової служби, є авторкою роману про кохання «Усі фарби життя» (2015). Книжка є в Центральній районній бібліотеці на вул. Освіти 14а. Нинішня зустріч була присвячена презентації авторських казок для вивчення школярами астрономії. Це 5 казок про сузір’я Великої і Малої Ведмедиць, Волосся Вероніки, Волопас і Гончих Псів. У етері цього разу прозвучало в авторському театралізованому читанні дві казки про Велику Ведмедицю – для малечі і про Волосся Вероніки – для підлітків… А знайомство з зорями відбулося завдяки персонажам – собаці Іскрі й ельфу.

Зірки! Що може бути цікавіше? Інші світи, інше життя… От і Іскра, розумна велика собака, любила дивитися на нічне небо, розписане мерехтливим зірковим сяйвом. Несподіване знайомство з ельфом, що прилетів допомагати феям саду доглядати за трояндами, дало Іскрі можливість не тільки дізнатися багато чого з астрономії, але й мандрувати з новим другом до далеких зірок та знайомитися з їхніми дивовижними мешканцями.


Немає коментарів:

Дописати коментар