середу, 17 червня 2020 р.

Як просто і легко зробити гарне фото під час подорожі

Задача №1 у період карантину – не забувати старих навичок і здобувати нові, а хоч би й у царині фотографії! Бібліотеки вам радо в цьому допоможуть! Колись карантин закінчиться і ми всі відновимо свої подорожі. І нам захочеться вдалих кадрів – тих, що «на все життя». 
Тому 17 червня о 19:00 на сторінці Публічні бібліотеки Солом'янки всі охочі мали можливість навчитися робити гарні та цікаві фото разом з Ганною Семеновою – фотографом, засновницею бренду хусток «Візерунок» і видавництва листівок «Фотофабрика».

За приклад вдалих кадрів пані Аня взяла серію власних фотографій з фотопроєкту «Краса Українських гір», які здобули І місце у міжнародному арт-проєкті «Parade Of Festivals» (Словенія, 2017). А допомогли віддзеркалити довершену красу природи любов до подорожей, вміння упіймати вдалий кадр та шана до українського культурного спадку. «…Там, під Чорногірським хребтом розкинулось мальовниче село Дземброня. Найбільш високогірне село в Україні. Ліси, полонини, чисте повітря дарують гармонію і спокій. Тут бували і Леся Українка, і Василь Стефаник. Віддалена місцевість, якої майже не торкнулась цивілізація, надихнула режисера Сергія Параджанова на зйомки його легендарного фільму «Тіні забутих предків». Ця краса надихнула і мене зробити серію фотографій...»

Немає коментарів:

Дописати коментар