вівторок, 21 квітня 2020 р.

Онлайн-вечір із Олександрою Яворівською. Молоді – про видатних українців Террі Савчука, Соню Делоне, Катерину Білокур та інших

21 квітня відбулася друга онлайн-розмова із журналісткою та письменницею Олександрою Яворівською, яка поділилася мрією – відкрити для юнацтва світ видатних українців, доступною мовою розповісти йому про Українців – непересічних особистостей, людей світової слави, та продовжила читання власних творів, які звучали у попередньому етері. 
За другим разом глядачі глибше розкрили сутність Террі Савчука, ба навіть фізично відчули біль від влучання хокейної шайби у незахищене обличчя, адже було прочитано ще один уривок з книжки «Юкі: Людина 400 шрамів». Дізналися про мрії авторки написати про Івана Виговського, Ярослава Мудрого та його дочок, династію Семеренок та Соню Делоне. А наостанок спробували разом із юною Катрею Білокур вступити до художнього технікуму в Миргороді, проте невдало, адже за плечима немає шкільної освіти. Ну й що з того, все одно талант дівчини з українського села Богданівка малювати квіти став всесвітньо відомим! 
Як і попереднього разу, етер був насиченим, багатим на запитання глядачів і натхненні відповіді нашої гості.



Немає коментарів:

Дописати коментар