вівторок, 28 квітня 2020 р.

Здорове харчування у ХХІ столітті

Тиждень онлайн-зустрічей розпочався новою темою для Бібліотек Солом’янки і модною нині в світі – «Здоровий спосіб життя». Про це спілкувалися «наживо» на платформі Публічні бібліотеки Солом’янки з лікарями Отто Стойкою та Іриною Цісар. Говорили про «Здорове харчування в ХХІ столітті». 
Учасники онлайн-зустрічі почули про основні принципи раціону людини – «тарілку здоров’я»: про 4 основні продукти, скільки разів треба їсти на день, які напої важливі, про користь квашених овочів, про заморожені ягоди, про морепродукти, оливкову олію, дикорослі трави, БАДи, природні вітаміни, які забезпечують нам імунітет, особливо під час карантину. Словом, як харчуватися так, щоб не відкладався жир. Навіть про інтимну тему – як правильно сидіти на унітазі (!?) 
Але найголовніше Доктор Отто й Ірина Цісар наголосили, які книжки про харчування треба прочитати кожному, хто не байдужий до власного здоров’я. Наступні зустрічі з цими лікарями в онлайн будуть про: «Здоровий сон», «Рухова активність», «Як кинути курити», «Режим дня та відпочинку». 



Немає коментарів:

Дописати коментар