суботу, 18 квітня 2020 р.

«Велика маленька таємниця» Олени Осмоловської

18 квітня Бібліотеки Солом’янки зустрілися із письменницею, науковицею у царині історії видавничої справи, директоркою видавництва Видавничий центр «12» Оленою Осмоловською.
Зустріч розпочалася читанням оповідання «Велика маленька таємниця» з колективної прозової збірки «Як тебе не любити…», присвяченої Києву, – отже, всі присутні мали віртуальну прогулянку улюбленим містом та змогу зануритися у співпереживання героям оповідання – київській родині, яка через життєві обставини зазнала певних трансформацій та набула великих маленьких таємниць. 
Потім пані Олена розповіла своїм глядачам про буття інклюзивної літератури, якій нині присвячує багато особистого часу, зокрема в літературному конкурсі «Коронація слова». 
Говорили про Всеукраїнський культурно-просвітницький проєкт «Інклюзивна література», соціально-гуманітарний проєкт «Створення єдиної бази інклюзивної літератури» та інші, організаторкою та координаторкою яких вона особисто є, на прохання глядачів обговорювали проблематику інклюзивності в українському суспільстві. 
А завершили зустріч поетичними читаннями з найдорожчої книжки пані Олени – «Ця книга не має назви, але вона має душу», самотужки укладеної та подарованої авторці її донечкою.



Немає коментарів:

Дописати коментар