четвер, 13 лютого 2014 р.

Один день з життя бібліотеки. День другий

12 лютого. З 10.00 готуємось до загальносистемного дня пам'яті "Солдат війни не вибирає", присвяченому 25-річчю виведення радянських військ з Афганістану. Перевіряємо техніку, купуємо квіти.
12.00 - прибувають гості: заступник голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Рев'юк А.М., начальник управління культури Солом'янської РДА Максимова О.І., воїн - афганець Павленко Г.Г., студенти 2-го курсу Київського електро-механічного коледжу. Година пам'яті "Обпалені вогнем в чужій війні" розпочинається хвилиною мовчання. Про наших на чужій війні, "чорні тюльпани", подвиг 18-річних хлопчиків, десятки "9-тих рот" і нашу пам'ять про тих, хто був на тій війні йшла мова. Спогади колишнього воїна, проникливе слово заступника голови районної адміністрації схвилювали до сліз хлопців - студентів.
Матеріали тематичного перегляду літератури "Війна завжди прокляття, завжди біль людський" стали справжнім відкриттям для сучасної молоді.
 
Бібліотека збагатилась на 23 нових користувачі. Хлопців зацікавила наявність Інтернет-центру і атмосфера бібліотеки. Почуття і задоволення переповнюють!
15.00 - до бібліотеки заходить група дорослих людей. Виявляється, це група з курсів підвищення кваліфікації того ж коледжу, студенти якого були у нас в бібліотеці. Керівник групи порадила їм відвідати цікаву бібліотеку. Знайомимось! Організовуємо екскурсію. Знайомимо з нашими раритетними виданнями, робимо огляд музейної експозиції, присвяченої Ф.М.Фостоєвському. Фотографуємось на згадку.Представників Сумської, Львівської, Вінницької, Кіровоградської, Житомирської, Миколаївської, Хмельницької, Донецької областей і Києва об'єднала бібліотека. Відрядження триватиме місяць, тож наші гості виявили бажання записатися до бібліотеки.
 
16.00 - телефоную завучу коледжу, щоб подякувати за рекламу бібліотеки і чудових гостей.
Сьогодні нашу бібліотеку відвідали 203 чоловік! Настрій пречудовий! Хоча роботи багато, тиждень напружений і насичений. Але якщо її багато і вона комусь подобається - значить у нас все добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар