вівторок, 11 лютого 2014 р.

Історії кохання в книзі - 2013!

Талант, посланий Богом! Так називають Кохання. Ми всі прагнемо отримати його. Він дається всім, але не кожний ним користується. Хтось кохає один раз, а дехто багато разів. Але щем від нього ми відчуваємо впродовж життя. Відчуваємо і прагнемо відчути ще і ще! 
Щоб ще раз пережити це солодке почуття не обов'язково закохуватися знову і знову. Можна просто прочитати нову, хорошу книгу про Кохання. 
Напередодні дня Святого Валентина пропонуємо вам добірку  книг українських авторів, які вийшли друком в 2013 році. 
Читай українське! Воно того варте!

Катерина Бабкіна. Соня. - Харків: Фоліо. -  2013.
"Соня" - дебютний роман найяскравішої української молодої поетки - це історія про любов, молодість, кордони, гомосексуалістів, євреїв, Албанію, Чорногорію, Салоніки, контрабанду, молитву, інцест, вічне життя, заробітчанство, вагітність, пошук, Аллаха, чудеса та чотириста тисяч євро.

Люко Дашвар. На запах м'яса. - Харків: Клуб сімейного дозвілля. - 2013.
На хуторі з'являється тендітна міська дівчина Майя. Навіщо вона тут? Невже міська повія приїхала сюди зваблювати чоловіків? Так вважає місцева красуня Тоня.
Чи вона втекла від одного кохання в пошуках іншого? Адже майстер на всі руки Толя прикипів до неї всім серцем! А може, вона відьма, бо розорила гніздо крука й випила яйця?
Майя ховається від світу зі своєю страшною таємницею. Чи зможе хтось розгадати її?


Христя Венгринюк. Хутір Америка. Книги - ХХІ. - 2013.
Химерно-містично-історичний роман "Хутір "Америка" розкритий душею і лоном. Можливо, лише в Америці божевільний вміє любити як мудрець. А блудниці стирають голови у поклонах. І ніхто не знає, який шлях є блаженнішим, хоч усімдуже треба до раю. У кожній хаті стигматично точиться кров із серця і стегон. І так само синхронно зупиняється дихання від оргазмів і молитов...

Любко Дереш. Остання любов Асури Махараджа. - Київ: Нора-Друк. - 2013.
Це алегорична історія про демона, який вирішив покинути розкіш нижніх світів заради любові до сліпої дівчини з України, що мешкає в самому серці Нью-Йорка. Протистояння напівбогів і демонів, демонстрації на Уолл-стріт і харизматичні проповідники, метафізичні запитання і смачні історії з лівообертальних світів - все це у новому романі Любка Дереша про любов, від якої тане серце.

Мирослав Дочинець. ЛИС Віднайдення загублених слідів. - Мукачево: Карпатська вежа. - 2013.
Роман Мирослава Дочинця - про чоловіка незвичайної долі й унікального хисту, який шукає в провінції свої загублені сліди, а знаходить сенс життя, нові цінності й нове кохання. Книга читається на одному подиху, залишаючи відчуття подарованої долею любовної пригоди.

Дара Корній. Зірка для тебе. - Харків: Клуб сімейного дозвілля. - 2013.
Вона - Зоряна, Зірка. Він - Сергій, Лічозір. Ці двоє дивні, і вони не могли зустрітися, хай навіть ця зустріч принесла обом страждання. Історія їхнього кохання почалась як чудесне визволення зі світу самотності, страху та гріха. Ці двоє пізнали божественну радість і єднання душ. Але невдовзі настануть часи туги, і вони мають подолати їх любов'ю, якої ще не було, ось вона, беріть, володійте, ця зірка - для вас.

Оксана Кришталева. Смак грибної юшки. - Львів: Апріорі. - 2013.
Про що ж ця книжка?.. Якщо коротко, - про кохання й зраду. Про чари й розчарування. Про самотність і сподівання. Про життя. В усіх його комічних, трагічних і абсурдних проявах. Про дівчину, котра шукає свого щастя й спокушається на випадок, довірившись долі. Про молоду львівську журналістку, котра не впадає у відчай і не втрачає почуття гумору навіть у хвилини найсильнішого душевного болю. Адже вірить. У себе. В людей. У те, що все неодмінно зміниться на краще.

Жанна Куява. Нічниця.- Луцьк: Твердиня. - 2013.
"Нічниця" Жанни Куяви піднімає багато питань, однак найголовніше з них те, наскільки тонкою є межа між почуттям і одержимістю? Чому людина починає сприймати коханого, як річ, як те, що краще сховати в скрині, щоб ніхто не бачив, щоб не забрали?
Чудова книга. Атмосферна, життєва, непередбачувана... Вона захоплює читача з першої сторінки й тримає, не відпускаючи, - сторінка за сторінкою - адже ти цілком усвідомлюєш, що не зможеш спокійно заснути, доки не перегорнеш останню сторінку й не дізнаєшся, яким був фінал для головних героїв.

Ілько Лемко. Львів - місто кохання. - Львів: Апріорі. - 2013.
Книга складається з історій львівського кохання, оправлених в контекст історичних подій давньої епохи. Чотири розповіді - "Кохання і смерть" (1594), "Кохана короля" (1634), "Війна за наречену" (1559), "Спалене коханя" (1518).
Кохання Владислава IV, короля Речі Посполитої, до Ядвішки Лушковської, історія львівських Ромео і Джульєти (Пелагії і Мікеліні) та інші ексклюзивні історії львівського кохання. В передмові до книги Ілько Лемко написав: "Якщо кохати, то тільки у Львові..."


Ніка Нікалео. Любові полум'я. - Львів: Аверс. - 2013.
Енергія кохання двох людей - талановитої молодої співачки Віоли та успішного готельєра Віктора - вкидає їх у вир подій, що різко змінюють долі не тільки їх обох, а й людей, що їх оточують.

Свєтогоров Олександр. Найромантичніше кохання. - Львів: Апріорі. - 2013.
"Коли я носив тебе на плечах, тобі було два з половиною. А зараз тобі - вісім А ще через вісім ти зможеш взяти на плечі мене... Однак фізична сила не є запорукою щастя та успіху. Для щастя потрібна мудрість". Ці слова автор книги адресував своєму сину. Не кожні батьки знайдуть у собі сміливість та потрібні слова, щоб поговорити зі своєю дитиною на теми кохання та сексу. отож, якщо ви, батьки, не можете наважитися поговорити з дитиною про ЦЕ, подаруйте їй книгу "Найромантичніше кохання".

Немає коментарів:

Дописати коментар