четвер, 13 лютого 2014 р.

Один день з життя бібліотеки

11 лютого. 11.00 - підбиваємо підсумки роботи за 2013 рік. День насичений і напружений. Колектив в такому складі перший раз зібрався в цьому році. Колеги діляться здобутками, цікавими враженнями і ефективністю від зробленого. Переходимо до підсумків. Гарно спрацювавши, яскраво демонструємо свої здобутки. 
120 слайдів електронної презентації сприймаються схвально і з цікавістю. Хтось щиро радіє за успіхи колег, хтось бере собі на замітку вдалі рішення та ідеї. Всі збуджені, але задоволені і налаштовані на творчу працю. 
 
Наступна приємна подія - нагородження переможців конкурсу професійної майстерності "Бібліопадолист". Вітання і радість за колег створюють гарний настрій. 
З 10.00 до 13.00 в Інтернет-центрі курси комп'ютерної грамотності для людей зрілого віку (2 групи). 
З 14.00 до 17.00 в читальній залі консультує юрист.  Провідний спеціаліст Святошинського управління юстиції Кулініченко А.А. надає безоплатні консультації. 7 чоловік отримали вичерпну відповідь на нагальні питання.
15.00 - перемовини з представниками навчального центру "Quisk Teacher International" про презентацію програми прискореного вивчення іноземних мов.
З 16.00 в літературно-музичній вітальні активно готуємось до наступного дня. На часі громадські слухання. 
Протягом дня бібліотеку відвідали 165 чоловік. День вдалий, з гарним настроєм можна йти додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар