середу, 23 лютого 2022 р.

До Дня Героїв Небесної Сотні

В Центральній бібліотеці Солом'янки на Освіти, 14а зібралися старшокласники ліцею №144 імені Г. Ващенка для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Щоб згадати тих, хто мужньо боровся за звільнення від диктатури ціною власного життя, долучився бойовий військовий капелан Димитрій Присяжний, а також волонтер, актор театру та кіно і просто людина, що щиро переймається долею України, Дмитро Лінартович.
Захід розпочався щирою молитвою отця Димитрія Присяжного за Небесну Сотню, а також воїнів, що полягли за Україну на війні.
Дмитро Лінартович вів з юними ліцеїстами щиру розмову про те, що майбутнє України в їхніх руках, і що «за свободу потрібно боротися постійно, навіть тоді, коли вони її отримали». Молодь зачаровано слухала авторські пісні артиста про війну, волонтерство, пісні з перевтіленням та з філософськими мотивами, пісенні оповідки та декламацію власного вірша, бо як сказав отець Димитрій: «Той, хто блаженно співає, той двічі молиться».
Дмитро Лінартович також відверто ділився з дітьми історіями зі свого життя, про те, яким був учнем в школі, як навчився гри на гітарі, про його театральні ролі та відповідав на питання, що цікавили слухачів.
Дружні бесіди, пісні та щира молитва – саме те, що дуже потрібне для усіх нас в такий нелегкий та тривожний час, тому ми сердечно дякуємо нашим гостям за те, що своєю присутністю змогли зігріти наші серця, збадьорити дух та вселити віру в те, що ідеї Героїв Небесної Сотні будуть втілені в життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар