вівторок, 19 жовтня 2021 р.

«Виплекати в собі жінку: чути голос роду чи шукати себе?». Творча зустріч із Світланою Ткаченко

19 жовтня в Бібліотеці на Освіти, 14а відбулась творча зустріч з письменницею Світланою Ткаченко та презентація її роману "Потойбічниця".

Творчий післясмак від зустрічі із письменницею - багатосенсовість! Надто багато важливих речей проговорено сьогодні, аби видихнути їх усі по завершенні презентації роману «Потойбічниця»!
Авторка, яка має три дипломи про вищу освіту і розуміється на становленні дорослої особистості, дозволяє своїм героїням (жінкам) помилятися, робити або не робити власний вибір, аналізувати невдалі попередні рішення і шукати шляхи виходу з обставин, з величезним теплом доносить до читача значимість родинної історії і водночас нагадує про можливість захиститися від її впливу. Багатьох жінок - і переважно у період особистісної кризи - починає навідувати відчуття власного роду. Ба більше - духовна підмога приходить звідти, звідки зовсім не чекав. А часом і зі сну, химерними підказками, які не дають спокою і хочуть, щоб їх розгадали.
Отже, про те, чого шукає жінка, про рецепт(и) жіночого щастя, про важливість стороннього авторитету у жіночому бутті, про історію написання роману та багато іншого плідно і світло спілкувалися сьогодні з авторкою Світланою Ткаченко. Хто не встиг до нас - дивіться у запису!



Нагадуємо: роман "Потойбічниця", опублікований та вперше представлений цьогоріч на Книжковому Арсеналі у проєкті «Нова Хвиля ХХІ» видавництвом Фенікс та Літературною агенцією OVO, вже доступний до прочитання у Центральна бібліотека Солом'янки на Освіти,14а! Щоб замовити, скористайтеся електронним каталогом: https://cutt.ly/pRjBR68

Немає коментарів:

Дописати коментар