середу, 13 жовтня 2021 р.

"Співаймо разом". Вечір спогадів про Дмитра Луценка

12 жовтня у Центральній бібліотеці Солом'янки на Освіти, 14а відбувся вечір пісень і спогадів про незабутнього Дмитра Луценка. З нагоди 100-річчя від дня народження великого українського пісенного майстра звучали безсмертні хіти «Пісня про Київ», «Осіннє золото», «Мамина вишня» на його слова, а також пісні, які створені протягом останнього періоду «Сивини, сивини…», «Коли ти зі мною» та інші. Зустріч відбулася у рамках проєкту "Співаймо разом" із Ігорем Якубовським.
У заході взяли участь педагоги музичної школи №33 імені Володимира Пухальського - викладачка по класу вокалу Смілянська Олена Іванівна, концертмейстер Серженко Максим Петрович та їхні вихованці Ігнатенко Катя та Смілянський Назарій і порадували усіх чудовим естрадним виконанням відомих українських пісень.
У другій частині до нас завітали студенти першого курсу Київського національного університету будівництва та архітектури! Крім традиційних співів, спілкувалися про багатьох видатних постатей та осягали потужний культутрний спадок! Щиро дякуємо їхньому невтомному педагогові пані Марії Сметанській!
Дякуємо всім учасникам! Було тепло, різнопланово, багатоголосо!

Немає коментарів:

Дописати коментар