понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Книжкові поради до Всесвітнього дня боротьби з ожирінням

Сьогодні, у Всесвітній день боротьби з ожирінням пропонуємо вам книжки, адресовані всім, хто хоче бути здоровим і подолати недугу, налагодивши здорове і смачне харчування, і скоригувавши свій режим дня. Шанувальникам корисної їжі та напоїв у нагоді може стати програма 10-денного очищення зеленими смузі, вона запустить процес схуднення, підвищить тонус організму, покращить пам'ять і загальний стан здоров'я. Людина на 100% буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо дослухатиметься до природи і щодня споживатиме те, що вона так щедро дарує.
Центральна бібліотека Солом'янки на Освіти,14а завжди поряд і готова вам допомогти стати кращою версією себе!

Кувшинова Юлия "Не хочу быть толстой"
В основі книги - поради професійних дієтологів, тренерів і косметологів, які розробляють програму схуднення спеціально для учасників телешоу. Поради Юлії перевірені на особистому досвіді.

Ільїна Світлана "Здоров'я на вашому столі"
Книга відомого лікаря Світлани Ільїної адресована всім, хто хоче бути здоровим і подолати недугу. Розділ "ожиріння" допоможе налагодити здорове і смачне харчування і не набирати ваги. Людина буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо щодня споживатиме те, що дарує природа.

Сміт Джей Джей "Зелені смузі"
Програма 10-денного очищення зеленими смузі запустить процес схуднення, підвищить тонус організму, покращить пам'ять і загальний стан здоров'я. За допомогою рекомендованої автором програми ви зможете: схуднути за 10 днів на 4,5 - 7 кг; прибрати з тіла, зокрема з живота, непіддатливий жир; навчитися вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися; привчити себе до корисної їжі...

Твардовская Ирина "Как стать здоровой и счастливой"
Книга буде корисна в першу чергу тим, хто прагне схуднути, але не вірить у свої сили. Вона допоможе побороти страх починань. Особиста мотивація. Ефективні методи усунення целюліту. Ефективний способи корекції фігури. Рекомендації збалансованого харчування.
Реальні історії фантастичного схуднення.

Аткинсон Кетрин "7-дневная диета: сжигание жира"
Ви додали один-два розміри? Ніяких хвилювань - це легко виправити! Вам не доведеться рахувати калорії або робити щось складне. Меню на сім днів і ви одразу відчуєте, як вага знижується. Більше того, ви зможете так часто їсти, як тільки захочете, а вага все одно буде знижуватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар