вівторок, 6 жовтня 2020 р.

Бібліотека газети "День"

24 вересня о 15:00 на платформі Публічні бібліотеки Солом’янки відбулася онлайн-зустріч з авторами та книговидавцями газети «День» за участю головного редактора Лариси ІВШИНОЇ, автора-упорядника, редактора рубрики «Україна-Incognita» Ігоря СЮНДЮКОВА, а також президента Благодійної організації «Фонд сприяння ініціативам газети «День», письменника Миколи ГРИЦЕНКА. Етер присвячений книжковій серії «Бібліотека газети «День». Зустріч складалася з двох частин.

ЧАСТИНА 1 – це презентація перекладу книги «Сестра моя Софія» болгарською, за участю головного редактора Лариси ІВШИНОЇ. Кожна нова презентація видань газети «День» — це можливість кристалізації нових смислів, проговорення актуальних питань і окреслення завдань на майбутнє. Ця презентація не виняток. Адже йдеться про книгу, яка стала сенсацією як в українському просторі (бестселер «Дня», дві нагороди на Book Forum 2016), так і в Болгарії: відомий болгарський поет, драматург Димитр Христов назвав її «видатною подією в інтелектуальному просторі Болгарії».


ЧАСТИНА 2 – це онлайн-спілкування з авторами та книговидавцями газети «ДЕНЬ»: автором-упорядником, редактором рубрики «Україна-Incognita» Ігорем СЮНДЮКОВИМ та президентом Благодійної організації «Фонд сприяння ініціативам газети «День», письменником Миколою ГРИЦЕНКОМ. 
І ця зустріч була присвячена книжковій серії «Бібліотека газети «День». Під час етеру в реальному часі відбувся конкурс на найкраще запитання. Автори двох найцікавіших запитань невдовзі отримають книги «Дня» у подарунок!!!!








Немає коментарів:

Дописати коментар