вівторок, 16 травня 2023 р.

Святкування Дня матері в Центральній бібліотеці Солом'янки

Мама – головна людина у житті кожного. День матері – свято чудової жіночої любові, відзначається щорічно в другу неділю травня. Цього року святкування припадає на 14 травня і цей день у Центральній бібліотеці Солом’янки відбулася традиційна музично-літературна зустріч, гостею якої була Ольга Ходацька – філологиня, поетеса та посол Миру в Україні і звісно ж мати. Гостя читала свої вірші та прозу.
Також у стінах бібліотеки звучали народні та авторські пісні присвячені найближчим та найдорожчим людям у їхньому житті, їхнім матерям. Серед пісень «Рідна мати моя», «Чорнобривці», «Била мене мати», «Росте черешня в мами на городі», «Ой у вишневому саду», «Виростеш ти сину», «Вже качки летять» та інші. Руки та серця матерів є найціннішим скарбом, що може бути у житті кожної людини. Це відчувалося у виступі кожного учасника – дівчинки Вероніки, письменниці Тетяни Лавинюкової, користувачів Максима та Наталії.

Наступна недільна літературно-музична зустріч відбудеться 21 травня і буде присвячена поетам розстріляного відродження та шістдесятникам, які мали свою індивідуальну творчу, національну та громадянську позицію, яку чесно і відверто відстоювали, і за яку поплатились своїм життям!

Немає коментарів:

Дописати коментар