четвер, 23 лютого 2023 р.

"Не спи, моя рідна земля". Зустріч до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

В Україні щорічно 20-го лютого відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Отже, 19 лютого в Центральній бібліотеці Солом’янки відбувся черговий пісенний захід. Ми вшановували Героїв Небесної Сотні, співаючи українські пісні разом. Серед них «Не спи моя рідна земля», «Подай руку Україні», «Воїни світла», «Україна», «Чуєш мій, друже, славний юначе», «Три брати», «Плине кача по Тисині» та інші.

Також звучала поезія, присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя за волю і незалежність України.
Було дуже душевно і зворушливо співати громадою пісні, близькі кожному українцю. Серед гостей були і ті, хто прийшов просто на абонемент за книжками, але за покликом душі та серця не могли не приєднатися до вже присутніх.

Якщо ви любите співати українські пісні, цікавитесь поезією чи просто хочете приємного і затишного спілкування, то чекаємо вас у неділю 26 лютого о 12:00. Зустріч буде присвячена Лесі Українці. 

Немає коментарів:

Дописати коментар