вівторок, 31 серпня 2021 р.

У бібліотеці на Освіти узяв старт щорічний бібліомарафон до Дня знань «Письменник кличе на урок»

31 серпня, у останній день літа, Центральна бібліотека Солом'янки на Освіти,14а приймала у себе цікавих маленьких гостей - вихованців дошкільного дитячого закладу Солом’янського району № 625.
Спочатку дітям було запропоновано грайливе заняття проєкту «Руханка-читанка», під час якого діти граючись навчалися і навчаючись гралися. Тренер-координатор композитор і співак Ігор Якубовський запропонував вихованцям поспівати скоромовки, поплескати і порухати ніжками під ритмічні музичні віршики Оксани Кротюк, Євгена Гуцала, Людмили Горової, Галини Гук, а Тетяна Яровицина встигла зафіксувати неповторні кадри. Малеча потренувалася правильно виголошувати літери «б», «р», «с», «ц», «к» та інші, а також поспівати цікаві віршики про любимих казкових звіряток, імпровізуючи під різні мелодії.
Грайливо-просвітницький захід пройшов радісно та весело, а всі учасники дійства обмінялися між собою щирими радісними усмішками, а наприкінці заняття наші колеги Тетяна Ізбаш та Ганна Долотіна подарували радісним учням різнокольорові кульки, чим дуже порадували наших гостенят. Давненько в нашій бібліотеці не було чути такого заразливого дитячого гамору і сміху!
Далі малеча відвідала абонемент бібліотеки, де їх зустрічали Наталя Щербина та Марина Львова, які показали діткам цікаві книжки, зібрані на книжному острові, а п. Наталя заворожила маленьких відвідувачів книжковою криницею, від якої малеча не могла відірватися.
Після чудових бібліогостин веселі відвідувачі пообіцяли господарям завітати до бібліотеки вже зі своїми батьками, щоб стати постійними користувачами і відвідувачами цього прекрасного бібліотечно-просвітницького закладу. На гарній та щирій радісній ноті діти полишили бібліотеку в надії на нову цікавезну зустріч. Щиро дякуємо адміністрації дитячого садка та чудовим вихователям за подароване нам свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар