пʼятницю, 30 березня 2018 р.

50 уроків /порад/, які змінять ваше життя

Регіна Бретт - відома американська письменниця та журналіст. Двічі була фіналісткою Пулітцерівської премії в номінації «Коментар» та отримала численні нагороди за письменницьку діяльність. Ведуча власної радіопрограми «Шоу Регіни Бретт» на радіостанції WKSU.
Її життєвий шлях не був безхмарним. Одинадцята дитина в родині, у 16 вона вже зловживала алкоголем, у 21 стала матір’ю-одиначкою, у 41 захворіла на рак. Проте життєві випробування, здається, лише загартували цю надзвичайну жінку. Поборовши хворобу, вона зібрала свої роздуми про життя в книжки.
50 уроків - це колекція життєвих притч, інколи кумедних, частіше зворушливих, проте завжди непересічних і повчальних. Це досвід, який авторка винесла з власного минулого, зі своїх помилок, поразок, випробувань та перемог. Якщо вам сумно, якщо здається, що світ до вас несправедливий, і вам терміново потрібна підтримка - просто відкрийте ці книги. Знайдіть той самий урок, який важливий для вас зараз. Прочитайте його. І посміхніться. Тому що, як каже Регіна Бретт, життя не перев’язане стрічкою з бантом, та це все одно подарунок!
Ці книги - для кожного, хто хоче поліпшити своє життя і сповнений віри, що у нього все вийде.
Почитати цю та інші цікаві книги можна тут: https://soloma.libraries.kiev.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар