вівторок, 16 червня 2015 р.

Disk Crossing

До уваги користувачів ЦРБ імені Ф.Достоєвського!


У відділі абонементу нашої бібліотеки розпочався новий проект - Disk Crossing.
Disk Crossing - це рух, об'єднання людей, які ламають стереотипи. Ніколи раніше ви не могли поділитися своєю улюбленою музикою, фільмом з абсолютно незнайомими людьми, адже відомо, як іноді може захопити якась мелодія або переглянуте відео.
Чи відчували ви коли-небудь, що прослухана музика, переглянутий фільм зачепили вашу душу, змінили погляд на життя? Чи хотілося вам поділитися цим щастям, розповісти про «своє» відкриття? Не завжди поруч є та сама людина, яка з гідністю може оцінити ваш вибір. Випробуйте інший спосіб донести свою думку до оточуючих! Принесіть диск до бібліотеки і – будьте впевнені – його знайде саме та людина, якій зараз дійсно необхідно доторкнутися саме до цієї музики, до цьго відео сюжету, почерпнути щось для себе, а може пригадати давно втрачене…
Disk Crossing складається з найпростішої дії, заснованої на принципі «подобається – дай послухати, передивитись іншому».
В цьому проекті може взяти участь будь-яка людина незалежно від віку, статі, національної приналежності, релігійних поглядів.
Завітайте до нас – долучайтесь до Disk Crossing.

Немає коментарів:

Дописати коментар