вівторок, 30 червня 2015 р.

Людина має право щодня

«Людина має право щодня» - місячник права в центральній районній бібліотеці імені Ф.Достоєвського добігає кінця. Відвідувачі бібліотеки мали можливість переглянути тематичні підбірки, книжкові виставки, познайомитися з новим законодавством України, переглянути нормативно-правові матеріали в пункті доступу громадян до інформації органів влади, отримати консультації з пошуку правової інформації в Інтернет центрі бібліотеки. 
Особливу увагу привернула виставка під однойменною назвою, сформована з матеріалів, наданих бібліотеці Солом’янським районним управлінням юстиції у м. Києві.
Виставка – мікс з документів різних видів права, роз’яснень, порад, консультації корисна для людей будь-якого віку щоденно в повсякденному житті.

1 коментар:

  1. Шановні колеги,

    щиро вітаю вас з включенням в [престижний] галузевий перелік Інтернет-об'єктів "Список пані Катерини". Він не має жодного офіційного статусу і поки що не є широко відомим, але я вірю, що з часом буде саме так. Сьогодні ви маєте повне право вважати, що одержали професійну відзнаку.

    Маєте це відсвяткувати.

    І коли вже святковий чай прохолоне, зверніть увагу, будь ласка, що відзнака супроводжена певними побажаннями, пропозиціями щодо розвитку ваших сайтів чи блогів. Звісно, краще ворог доброго, тому попереду ще багато цікавої роботи. Результати того обговорення ми б хотіли побачити тут, щоб ними могли скористатись ті з колег, що тільки починають шлях, який ви вже пройшли. Вони дуже мріють випередити вас як і будь-які початківці. Тож не спиняйтесь, вирушайте у нові подорожі, долайте нові висоти.

    З найкращими побажаннями В.Петриченко
    http://bibrc.blogspot.com/2015/06/blog-post_30.html

    ВідповістиВидалити