вівторок, 23 червня 2015 р.

Незабутні опалені долі

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.
Через велетенський швидкоплин десятиліть прориваються до нас спогади-миттєвості найстрашнішої, найжорстокішої в історії нашого народу війни. Війни не на життя, а на смерть, війни, в якій фашизм ніс Україні довічне рабство або повне знищення нації.
Сьогодні вже мало залишилося серед живих тих, хто зі зброєю в руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.
Вшанувати, згадати тих, хто так і не повернувся з тієї війни, пропонує відділ абонементу ЦРБ імені Ф. Достоєвського. Літературна виставка «Незабутні опалені долі» пропонує перегляд художньої, історичної і документальної літератури про Велику Вітчизняну війну та долі людей у воєнні роки.

Заходьте до нас, шановні читачі і гості бібліотеки, схилімо голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала Друга Світова війна.


Немає коментарів:

Дописати коментар