середу, 5 жовтня 2016 р.

Світ осіннього натхнення

Осінь - красива, мінлива й зовсім не сумна пора року. Існує  принаймні 5 надихаючих причин полюбити осінь:
Палітра кольорів. Вам всього лише потрібно підняти голову вгору і ви поринете в різноманітність теплих і яскравих кольорів, якими щоосені радують нас дерева. Вся ця краса не може не надихати.
Осінь - час книг. Здається, осінь просто створена для читання. Так і хочеться закутатися в теплу ковдру, взяти чашку чогось гарячого і зануритися в гарну книгу.
Романтика. Осіння ж прохолода просто створена для обійм і ніжностей. Коли за вікном гуляє вітер, так і хочеться пригорнутися до близькій людині і трохи погрітися в затишних обіймах. Шукайте натхнення у цій теплій романтиці. Тоді вам не доведеться боротися з творчим ступором.
Смаколики - Саме на осінь припадає останній і самий щедрий урожай. Це як раз той час, коли варто зарядитися вітамінами по повній і відвести душу, наївшись улюблених овочів і фруктів.
Можливість побути дітьми. Ніколи не косо подивляться на людину, що грає з осіннім листям. Чомусь це дитячість можна пробачити в будь-якому віці. Тому дозвольте собі сповна пошарудіти листям і відчути себе дитиною. Це допомагає подолати творчий занепад і істотно поліпшити настрій.

З 5 жовтня  у  ЦРБ імені Ф. Достоєвського експонується  виставка "Світ осіннього натхнення", де поряд з літературою з питань  дизайну і прикладної творчості представлено витвори наших читачів та співробітників, створених своїми руками. Завітайте та  надихніться творчістю!

Немає коментарів:

Дописати коментар