вівторок, 15 грудня 2015 р.

«Чайні» книги

Ми знаємо багато різних свят. Але мало хто знає про існування такої дати, як Міжнародний день чаю, який відзначається 15 грудня. Він проходить, в основному в країнах, де вирощують і виробляють цей тонізуючий напій. Однак, якщо ви є справжнім поціновувачем чаю, ніщо не заважає і вам відзначати це свято.  
Ми пропонуємо вам книги з "чайними" назвами, які можна прочитати за чашкою ароматного чаю.
   


К. Уілсон "Чай з Джейн Остін". Англія справедливо вважає себе країною, яка ввела моду на чаювання. Ця книга є підтвердженням цього. Перед нами відкривається затишний світ відомої англійської письменниці Джейн Остін: цитати з її знаменитого роману, уривки з листів, рецепти, розповідь про особливості чайної церемонії. Після прочитання книги і маючи трохи уяви і кулінарних навичок, є можливість організувати смачні чаювання і подорож до атмосфери ХІХ століття Англії.  



М. Фрай "Чайна книга". Це збірник оповідань, персонажі якої п'ють чай з авторськими рецептами приготування цього священного напою. Після прочитання книги ви дізнаєтеся, як правильно заварювати чай і пекти пироги за цими рецептами.

О. Ларкін "Чай, кава, потанцюємо?". В основі сюжету цього іронічного детективу лежать реальні події, що стосуються родичів і друзів письменника. Співпереживання подіям, які відбуваються, вилилися в інтригуючий наратив, темою якого стало втягування підлітків до злочинного світу.
Ш. Оуенс "Чайна на Малберрі-стріт". Долі героїв цієї неймовірної різдвяної історії нерозривно переплітаються і сходяться в дивовижному місці, повному таємниць і дива, в чайній на Малберрі-стріт, де подають смачні десерти і ароматний чай. Ця зворушлива і дуже смішна книга, в якій романтика і мрія йдуть поруч, допоможе вам скоротати довгі зимові вечори. Вишуканий вишневий чізкейк, рецепт, якого ви  з подивом знайдете в кінці книги, буде приємним доповненням до святкового чаювання.



Немає коментарів:

Дописати коментар