четвер, 19 червня 2014 р.

Графіка Наталії Володіної-Панченко

Книжкова, станкова і комп'ютерна графіка Наталії Володіної-Панченко знайома багатьом користувачам бібліотек району. Її роботи не раз виставлялись в залах бібліотек. Вони притягують витонченістю, точністю, графічною довершеністю, ваблять майстерністю, запам'ятовуються і не відпускають.
Ілюстрації до "Військових повістей" Василя Бикова передають кольори війни і смерті, а ще "акомпонують і продовжують тексти письменника".
Наталія Володіна-Панченко - людина непересічна: член Національної спілки художників України, член РО "Арт-терапевтична асоціація", член-кореспондент Міжнародної академії біоенерготехнологій, заслужений працівник культури України, викладач факультету образотворчого мистецтва Київської дитячої Академії мистецтв.
Вона щедро ділиться своєю творчістю, наповнює душі позитивом і вмиротворенням - тим, чого нам так не вистачає в щоденних буднях.
Завітайте на ювілейну виставку в галерею "Митець" на вулиці Червоноармійській, 12 і відкрийте для себе світ мистецтва, світ Наталії Володіної-Панченко.
Відкриття виставки 23 червня о 17.00.


Немає коментарів:

Дописати коментар