понеділок, 23 червня 2014 р.

Літературний дворик: Німеччина

Німеччина - країна баварських сосисок, смаженого окосту, писного фестивалю Октоберфест - всього того, що добре знайоме туристам. Насправді ж ця країна має набагато більше, ніж ситну кухню і пивні фестивалі. 
У Німеччині щорічно проходять фестивалі кіно, музики, книг, які цінуються у всьому світі. Це країна, що має одну з найбільш стабільних економік та найвищий рівень життя у світі. Тіт приголомшливі міста, що зберігають багатовікову історію, замки, маєтки.
Німеччина - країна багатих музичних традицій, вона є батьківщиною Баха, Генделя, Бетховена, Шуберта, Брамса, Вагнера, Штрауса.
Готичний стиль в мистецтві також асоціюється з цією країною. Художні колекції Німеччини ХХ століття представляють всесвітньо-відомі висьменники, поети і драматурги.
Державний прапор - триколор з чорної, червоної і золотої горизонтальних смуг. Уперше ці три кольори стали символом національно-визвольної боротьби німецького корпусу волі, що виступив проти армії Наполеона.
Якщо ви бажаєте більше дізнатися про Німеччину - завітайте до нашого Літературного дворику і здійсніть подорож цією неймовірною країною. Рубрики - листочкистануть вашим дороговказом.
Цікавим для вас буде мініатюрний мікс - вернісаж продуктів німецьких винаходів і запроваджень, без яких ми не уявляємо нашого сучасного повсякденного життя.
Завітайте до нашого дворику, подорожуйте разом з нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар