четвер, 1 серпня 2024 р.

Проєкт «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти»

Як казала Герміона: «Сумніваєшся – йди до бібліотеки». І справді, бібліотеки стають центрами цифрових знань, і ми не лише неймовірно радіємо цьому, а й активно беремо участь! Проєкт «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках - Хабах цифрової освіти» – це одна з важливих цеглинок у цьому процесі.

Два тижні поспіль бібліотекарі публічних бібліотек Солом'янського району (Централізованої бібліотечної системи) взяли участь у спеціалізованих тренінгах від регіонального тренінгового центру для бібліотекарів. Це стало чудовою можливістю обмінятись досвідом з колегами, та отримати нові знання. Протягом цього часу обговорювали, як ефективно організовувати заняття з цифрової грамотності, надавати консультації для різних вікових та соціальних категорій громадян та створювати корисний контент для соцмереж.


Довідково.
Проєкт «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти» впроваджується в усіх областях України. Його реалізує ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що імплементують за фінансування Швеції, та у співпраці із Міністерством цифрової трансформації.
Проєкт покликаний допомогти фахівцям бібліотек створити Хаб цифрової освіти або удосконалити діяльність вже існуючого.
Запрошуємо вас приєднатися до нас у розбудові цифрової освіти в Україні – бібліотеки завжди готові до нових викликів!

Немає коментарів:

Дописати коментар