пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

«Бібліотечна планета» шукає авторів

17 вересня о 15:00 на платформі Публічні бібліотеки Солом’янки відбулося онлайн-спілкування з Валентиною Здановською, головною бібліотекаркою сектору фахової періодики Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого. Мова йшла про буття журналу «Бібліотечна планета». Пані Валентина запросила авторів посприяти наповненню видання різноманітними публікаціями і, разом з тим, дала майстер-клас з написання фахових матеріалів. 
Отже, кожен охочий може долучитися власним авторством за такими критеріями: стаття має бути унікальна, структурована, з посиланнями про наукові дослідження з обраної теми викладу, позбавлена штампів і канцеляризмів, адаптована до читацької авдиторії, динамічна й без «води». Текст варто полегшити візуально фотографіями (бажано своїми), чи інфографікою. Перед надсиланням статті до редакції журналу на адресу – planeta@nplu.org – обов’язково вичитайте текст, відшліфуйте його і… Не бійтеся редакторських правок, від цього ваш опус буде тільки досконаліший!
І поки Валентина Здановська розповідала про розмаїття тематики «Бібліотечної планети», слухачі етеру з Австралії та Італії (Флоренція) зголосилися до співпраці! Щасливої дороги, «Бібліотечна плането»! 
Якщо вам цікаво стати учасником редакційної команди, долучайтеся!


Немає коментарів:

Дописати коментар