суботу, 4 січня 2020 р.

Майстер-клас «Таємниця новорічної іграшки»

У кожної новорічної іграшки є своя таємниця. Спитайте діточок, вони охоче поділяться! У дорослих із цим складніше, тому вони вміють побачити таємницю лише в тому, у що дуже вірять. 
Зараз дуже цікавий період, маємо аж два офіційних Різдва, отже, й справжні різдвяні канікули! А Різдво без янголів-охоронців – не Різдво. Народні повір’я і традиції свідчать, що на Святвечір у кожній оселі мають літати янголи, і дарувати найперше треба янголят. А от як поселити у своїй оселі цих створінь? Найчудовіше в тім, що Їх можна створити власноруч! А відтак попросити охороняти себе, свій дім та всіх, хто в ньому, і надихати на добро упродовж усього року! 
Головне – робити ангелика із Любов’ю, бо в Любові криється незбагненна таїна віків! Просто ми, дорослі, посеред буденних справ не завжди замислюємося про той скарб, що у кожного в серці. А ось небайдужі люди знають про цю таїну якнайбільше! Це можна прочитати за світлом в очах, як от у користувачки Бібліотеки пані Людмили! Вона була дуже щаслива зануритися у світлу казку Різдва разом із нами. Не оминули ми й святкової фотозони! 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар