понеділок, 24 вересня 2018 р.

#Вересневий_mustread книг для саморозвитку

Вересень - початок нового навчального року, в тому сенсі, що ми знову починаємо збагачувати свій професійний і особистий досвід. Ніщо так не допомагає в цьому, як нова гарна книга. І нам є що запропонувати Вам!
Трейсі, Б. Зроби це зараз. 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час.
«Зроби це зараз» - книга № 1 по саморозвитку. У книзі представлено результат більш ніж тридцятирічного вивчення питань ефективного розподілу часу. Вона розповідає про те, як добиватися вирішення складних завдань, виходячи із зони комфорту. Люди, що працюють ефективно, дисципліновано вибирають з усіх поставлених перед ними завдань найважливішу. Вони, вміючи змусити себе з’їсти жабу, якою б супротивної вона не була, встигають робити значно більше.

Федорчук, В. Тренінг особистісного зростання.
У навчальному посібнику систематизовано теоретичний і практичний досвід (частина І і ІІ) проведення тренінгу особистісного зростання, спрямованого на самооцінку, самопізнання, самоприйняття, самовдосконалення, саморозвиток особистості. Крім теоретичного матеріалу для підвищення психологічної грамотності з групових форм роботи, в посібнику подана орієнтовна програма «Тренінгу особистісного зростання» (частина ІІІ), наповнена різними вправами, іграми, психотехніками, які розраховані на його засвоєння і практичне використання. Матеріали можна успішно використовувати для проведення тренінгу або окремих практичних занять з особистісного зростання.

Трейсі, Б. Як керують найкращі.
Як керують найкращі. Якщо ви занадто цінуєте свій час та не бажаєте його витрачати на показові історії успіху, щоб виловити з них корисний урок, тоді книга «Як керують найкращі» - те, що потрібно. Тут немає складних теорій або, навпаки, узагальнених концепцій - тільки перевірені та слушні поради про те, як стати найкращим лідером й досягати високих результатів. Завдяки книзі «Як керують найкращі» ви дізнаєтеся: про сім обов'язків лідера, як зібрати «команду мрії» та розвивати її, що допоможе у визначенні правильної мети, чому ви можете помилитися …та багато іншого!

Друкер, П. Ефективний керівник.
Щоб досягти результатів, ефективні керівники і спеціалісти мають навчитися уникати непродуктивності та робити те, на що не звернули уваги інші. Можна мати знання, ідеї та досвід - і змарнувати їх, не маючи належної менеджерської і виконавчої дисципліни, яка перетворила б їх на результат.
Пітер Друкер - визнаний класик та батько-засновник менеджменту як дисципліни, автор більш ніж тридцяти п’яти книг та колумніст Wall Street Journal - майстерно формулює та пояснює вміння, життєво важливі для ефективності в бізнесі і для прийняття правильних рішень. Звертаючись до прикладів з історії бізнесу та врядування, пропонує широкому колу читачів свіжий погляд на, здавалося б, очевидні речі.


Попович, М. Бути людиною.
Праця являє собою спробу сформулювати погляд на цінності сучасного суспільства, який із певної позиції охоплював би різні сторони функціонування останнього. Автор прагнув обґрунтувати засобами, придатними для філософії сучасності, певний світогляд, який сьогодні, як і в інші часи, перебуває під загрозою. Це - світогляд гуманізму, що виходить із уявлення про людину як вищу й абсолютну цінність.

Немає коментарів:

Дописати коментар