вівторок, 15 серпня 2017 р.

Книги, які мотивують

"Чітка мета – перший крок до будь-якого досягнення"
У. Клемент Стоун 

Гаят, М., Гаркаві, Д. Дивись уперед. Надійний шлях до омріяного життя.  Київ : Наш Формат, 2016. – 176 с.

Книга стала бестселером за версією журналу Wall Street Journal та газети USA Today, та допомогла змінити на краще своє життя тисячам людей. Багато людей не визначають пріоритетів, не формулюють мети життя і, як наслідок, просто пливуть за течією. Такі люди ризикують опинитися не там, де хотіли. Прочитавши цю книгу, ви усвідомите необхідність життєвого плану, зрозумієте процес його створення й отримаєте підтримку в його втіленні. Книжка стане в нагоді усім, хто хоче розвиватись і змінюватись, та вважає, що життя має приносити радість.

Голдсміт, М., Рейтер, М. Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути. – Київ : Наш Формат, 2017. – 240 с.

«Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути» чергова книга Ґолдсміта, бестселер New York Times та Wall Street Journal. На протязі усієї книги автор розкаже, як за допомогою вигаданої ним техніки «Щоденник запитань» перетворити свої негативні звички в позитивні, попрощатися з небажаними видами поведінки та здобути бажані. Як не втратити себе в інтернеті чи смартфоні, а зайнятись чимось насправді важливим. Ідея книги спрямована на покращення життя людини, її внутрішнього стану та досягнення успіху. Книга стане у нагоді тим, у кого проблеми з концентрацією уваги, постійні «завтра».

Кейн, С. Сила інтровертів. тихі люди у світі, що не може мовчати. – Київ : Наш Формат, 2017. – 368 с.

«Сила інтровертів» документальна книга американської письменниці Сьюзен Кейн; бестселерWashington Post, Los Angeles Times, понад три роки перебувала у списках бестселерів New York Times. Названа найкращою книжкою 2012 року в жанрі нон-фікшн за версією читачів сайту GoodreadsКнига є спробою Сьюзен Кейн розкрити потенціал тихих людей, ілюструючи свої думки численними прикладами з різних сфер людського життя (бізнесу, освіти, політики, культурного та громадського життя). Вона сама є типовим інтровертом і на своєму прикладі ділиться порадами, як добитись успіху у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар