вівторок, 31 жовтня 2017 р.

У кожного свій унікальний час

Яна Дубинянська. Свій час. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. - 464 с. 
Час не терпить, коли його приватизують, й іноді здатен затягнути зухвальців у неприємні пригоди. Час мінливий і водночас непорушний, він може бути спільний для всіх, і для кожного персональний.
Роман "Свій час" Яни Дубинянської має кілька захопливих сюжетних ліній, дії його відбуваються у різних часових иа просторових межах. Уважні поціновувачі літератури з задоволенням помітять у ньому цілком упізнаваних персонажів літературної тусовки, вгадають найулюбленішу книжкову подію країни і, звісно ж, старовинне і таємниче місто, що його охороняють кам'яні леви.



"Поштовхом для написання книги став Форум Видавців. Адже саме в цей період час змінюється: він то дрібниться, то згущується. Ти то опиняєшься одночасно у різних місцях, то "завмираєш" у якійсь кав'ярні на цілу вічність...Потім, коли повертаєшся до звичайних буднів, то бачиш, що плин часу зовсім інший. А ти наче прожив вже окреме життя". Уявіть собі, ніби й справді у кожного є "свій час"? Які наслідки можуть бути для людства: позитивні чи катастрофічні? 



Немає коментарів:

Дописати коментар