вівторок, 14 жовтня 2014 р.

В.Виджани "Мечт@": кохання - абсолют, мрія...

Бінарність - роздвоєння особистості - симптоматика сучасного життя. Нашого життя. Ми щодня, уподібнюючись Творцю, створюємо другого себе. Ми бачимо іншого себе в площині монітора. І там ми інші - такі, якими мали бути, такі, якими нам хочеться себе бачити і відчувати, бо ми не виносимо самотності. Ми бажаємо бути коханими і гармонійними. 
Гармонія - це любов, любов є Бог, а Бог - Він скрізь, навть по той бік монітора, а значить, і любов. Не може не бути. Кохання - абсолют, мрія. 

Книга В.Віджані "Мрія" про нереальне кохання виявилася книгою про любов придуману. Адже в Інтернеті всі про себе вигадують, хтось більше, хтось менше. Хтось вішає гарний юзерпік, хтось вигадує героїчну біографію. А хтось все відразу... 

1 коментар:

  1. Для тих, хто любить українську літературу можу порадити класний та сучасний літературно-художній журнал Дніпро, в ньому публікується багато сучасних українських авторів, а також можна зустріти такі рубрики, як проза, поезія, фантастика, детектив та ін. Журнал виходить щомісячно. Журнал орієнтується на смаки сучасного читача.
    http://www.dnipro-ukr.com.ua/

    ВідповістиВидалити