вівторок, 24 вересня 2024 р.

Літературно-музична зустріч "Вереснева рапсодія" за участі поетки Ірини Лівобережної

Минулої неділі наша бібліотека зібрала шанувальників літературно-музичних зустрічей на «Вересневу рапсодію», спеціальною гостею якої стала наша постійна відвідувачка, активна шанувальниця бібліотеки, поетка Ірина Лівобережна.

Пані Ірина презентувала власну збірку поезій «По обидва береги любові», яка об’єднала в собі патріотичні, філософські та ліричні вірші різних років. Вона чудово комунікувала з авдиторією, розповідаючи про своє життя, цитуючи власну поезію.
На думку гостей, особливо майстерною, піднесеною та художньо-поетичною виявилася тема кохання, лірики і природи. Присутні з великою цікавістю дізнавалися про те, як з’явились перші вірші авторки, як певні події вплинули на її долю, як відбувалося формування творчого досвіду.
Родзинкою (і традиційним сюрпризом!) зустрічі стали пісні «Стежина поміж трав», «Тобі, жадана» та «Весняний сад», написані на вірші Ірини Лівобережної композитором Ігорем Якубовським і виконані разом з учасниками “Вокальної студії на Освіти”.
Також, на замовлення авторки, прозвучала низка її улюблених пісень: «Мавка», «Минає день, минає ніч», «Двори стоять у хуртовині айстр», «Балада про Леітіан», «Рожевий квіте» та інші.
Їх Величності Поезія й Музика зуміли об’єднати усіх присутніх неповторною магією радості й теплоти. Наші гості й не згледілися, як промайнуло майже три години!
Авторка запропонувала гостям заходу власну книгу, яку можна було отримати за донат для Збройних Сил України. Завдяки цьому зібрано загальну суму в одну тисячу гривень, яку передано за призначенням.
Варто відзначити, що пані Ірина частенько приходить на наші зустрічі з квітами. А ось цього разу знайшлося багато охочих подарувати квіти особисто їй!
Вересень добігає кінця, тож наприкінці зустрічі ведучий-модератор Ігор Якубовський запросив усіх на недільні літературні читання 29 вересня, які традиційно відбуваються кожної четвертої неділі місяця. 
Завжди раді Вас бачити!

   





Немає коментарів:

Дописати коментар