пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Віртуальна книжкова виставка "Книжкові подорожі" до Всесвітнього дня туризму

Подорожі завжди надихають на нові відкриття та враження, і що може бути кращим супутником у мандрівці, ніж захоплива книжка?
До Всесвітнього дня туризму ми підготували для вас кілька цікавих видань, які допоможуть краще пізнати наш світ і рідну країну!

Надія Василенко-Коровянська, Мирон Марецький 
"Осінній триптих: Львів-Поляниця-Ворохта"

Мрієте про осінні мандри? Ця книжка проведе вас через три неймовірні місця — романтичний Львів, мальовничу Поляницю та затишну Ворохту. Відчуйте красу осені через сторінки цієї книги й надихніться на нові подорожі.

Влада Литовченко "Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в Україні"

Хочете дізнатися, які природні та культурні об'єкти нашої країни визнані ЮНЕСКО? У цій книзі ви знайдете все про унікальні місця, що увійшли до Світової спадщини, а також про 17 об'єктів, що претендують на це почесне звання. Прекрасний вибір для тих, хто мріє відкрити Україну з нового боку!

Країни світу. Дитяча енциклопедія

Ця книжка — справжня знахідка для тих, хто хоче поринути у розмаїття культур і ландшафтів планети. Вичерпна інформація, цікаві факти та яскраві фотографії — все це робить її корисною для кожного, хто мріє дослідити всі куточки Землі.

Анна Третяк "Квітуча Україна"

Україна — країна неймовірних природних та історичних скарбів. Це видання відкриє вам нові грані нашої Батьківщини. Знайомтеся з віковічними горами, величними замками і мальовничими селами — можливо, ця книга стане натхненням для ваших майбутніх подорожей.

"Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні"

Ідеальна книга для маленьких мандрівників! Вона захопливо й просто розповість про найцікавіші куточки України. І нехай ваша дитина розпочне свої перші подорожі, вивчаючи наші краєвиди через сторінки цієї книжки!

Тетяна Лагунова "Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати"

Цей путівник — справжня скарбниця для мандрівників! У ньому зібрана інформація про найцікавіші археологічні пам'ятки, замки, палаци, національні парки та заповідники нашої країни. Історичні довідки, легенди про назви місць, розклади роботи музеїв і корисна інформація — все, що потрібно для планування ідеальної подорожі Україною.

Вирушайте у подорож разом із книжками, а потім — у реальні мандри!

Немає коментарів:

Дописати коментар