вівторок, 3 вересня 2024 р.

Літературно-пісенна зустріч «Живемо, навчаючись»

1-го вересня, до Дня знань, у нашій бібліотеці відбулася літературно-пісенна зустріч «Живемо, навчаючись».

Це була справжня магія слова і музики, а усі присутні отримали чудовий шанс поринути у творчий світ Тіни Світлячок (Світлани Щиголєвої) – поетеси, музикині та співачки, яка переїхала до Києва з Харкова.
Відвідувачі мали нагоду познайомитися з надзвичайно цікавою та творчою особистістю — нашою спеціальною гостею Тіною. Вона розповіла, що з дитинства любить писати вірші, а деякі із них кладе на музику, хоч також залюбки пише пісні на вірші інших авторів. Авторка цитувала свої неповторні вірші, які увійшли до збірок «Ягоди листопаду» (2007) та «Жива нитка» (2018). А зараз працює над новою книжкою «Незірване яблуко».
Справжнім дивом були її чудові пісні, серед яких «Серпень мій трояндовий», «Коли дуб…», «Літній блюз», «Непомітно», «О, якби…», «Щоб мирно було нам» та інші, написані нею особисто та у співавторстві з харківською поетесою Оленою Черкашиною. Її творчість – це подорож у світ емоцій та роздумів.



Свято слова та пісні продовжили відвідувачі, які разом виконали пісні про осінь, кохання та світлі почуття «Що ти робиш зі мною, осене?!», «Осінь малює жовтим по синьому», «Вечір пташкою…», «Вечорова Паризька зоря» і вже під традиційну мелодію пісні «Я запрошую вас на каву» усі учасники зустрічі перемістились у залу, де за чашечкою запашного чаю ділилися враженнями й відчуттями.

За традицією, по завершенні заходу, ведучий-модератор запросив усіх на наступну недільну зустріч, 8 вересня о 12.00, на яку завітає Василь Добрянський – прикарпатський письменник і журналіст, володар чисельних нагород та відзнак.
Завжди раді бачити вас у стінах нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар