субота, 28 вересня 2024 р.

Анонс подій до Всеукраїнського дня бібліотек

Цей день — це можливість поглянути на бібліотеку під новим кутом: з гумором, творчістю та натхненням. Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди запрошує у Бібліотечне Задзеркалля, де кожен знайде щось для себе — від мемів до майстер-класів.
Тож, час поринути у світ, де книги — це тільки початок!

«Заговори по бібліотечному» – онлайн-презентація бібліотечних мемів. Як виглядає буденне життя бібліотеки в мемах? Читайте нашу сторінку у соцмережах і дізнайтеся!

«Бібліотекарство=мистецтво. Це як?» – творчий воркшоп від бібліотекарів: поетеси Тетяни Яровициної, музиканта Ігоря Якубовського, історика-письменника Олександра Михайлика

«Якби ти написав книгу, про що вона була б?» — 30 хвилин спілкування та кави/чаю з обраною/улюбленою/цікавою вам бібліотекаркою чи обраним/улюбленим/цікавим вам бібліотекарем (так, у нашій бібліотеці гендерний баланс)
«Як знайти книгу за 5 хвилин» — майстер-клас щодо покращення персоналізації обслуговування читачів (рекомендації, підтримка, використання віртуальних асистентів ШІ для забезпечення якнайповніших відповідей на отримані запити)

Чекаємо вас 30 вересня у Бібліотечному Задзеркаллі на вулиці Освіти, 14а з 9.00 до 19.00 — разом зробимо цей день особливим!

Немає коментарів:

Дописати коментар