понеділок, 16 вересня 2024 р.

"Сімейний четвер" в бібліотеці

Партнерство бібліотек Солом'янки з Міжнародною організацією з міграції в Україні у співпраці щодо психічного здоров’я та психосоціальної підтримки мешканців набирає обертів.

12 вересня провели перший сімейний четвер, і він видався чудовий!
Цього дня для відвідувачів бібліотеки було заплановано дві активності водночас - для дорослих і для дітей - розвантажувальний тренінг "Психологічний портрет у повний зріст" та майстер-клас з ліплення з пластиліну.
Хто малював психологічний портрет - отримав незвичний виклик - промаркувати свої кордони, розмалювати та описати себе на повний зріст - такими, як ми себе бачимо і відчуваємо. Це - дуже корисна вправа-антистрес, яка допомагає сконцентруватися на собі.
Діти й ті, хто любить щось створювати власноруч, залюбки долучилися до майстер-класу з ліплення з м'якого пластиліну - і теж створювали протопити себе і своє розташування у цьому світі! Хтось був квіткою, хтось метеликом, хтось великим і відомим музикантом. а загалом вийшли чудовезні рукотвори. А затишна читальна зала бібліотеки на годинку перетворилася на гомінкий креативний простір, який допомагає відволіктися від проблем, розпружитися та підзаряджає усіх позитивом!

Щиро дякуємо Марії та Геннадію, представникам мобільної команди психічного здоров’я та психосоціальної підтримки у Києві та Київській області МОМ за енергетичну підзарядку!

Немає коментарів:

Дописати коментар