субота, 21 вересня 2024 р.

Анонс заходу

24 вересня на Творчих читаннях у Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди ділитимемося історіями про літній відпочинок та знайомитимемося з книжкою сучасної української письменниці Насті Мельниченко «Що знаходять в Хрулях».

Це книжка про те, як двоє хлопчаків, Святик і Сашко, потрапляють з міста у глухе село, де ув’язуються у справжні відьмацькі пригоди. Чи готові вони встояти перед спокусою всемогутності? А на що б ви були готові задля магічних здібностей? На які пригоди і випробування? Вам на вибір зірка з неба, таємничі ліси, гігантські змії, чорти, сплави на човнах і… корови.
Тож, поки свіжі наші літні спогади, запрошуємо на вівторкові Читання!


Для довідки. 
2019 року авторка опублікувала першу пригодницьку повість з «хрульської» серії «Що знаходять в Хрулях», яка навіть була представлена на національному стенді на Книжковому ярмарку у Франкфурті. За нею з’явилася наступна - «Від Хрулів до Зюзюків», яка оповідає про кумедні назви деяких українських населених пунктів і неймовірні пригоди, з ними пов’язані. А почалося все з того, що 2016 року Настя Мельниченко разом з товаришем заснувала творчий хутір Хрулі-на-Сулі у селі Хрулі на Полтавщині, де проводилися щорічні мистецькі фестивалі. Отакої!

Немає коментарів:

Дописати коментар