неділя, 1 вересня 2024 р.

"Лімб. Місце загублених душ" вже в нашій бібліотеці!

Маємо чудову новину для наших читачів!
Завдяки дарунку від письменника Кирила Половінка, наша бібліотека тепер має один примірник його нового роману «Лімб. Місце загублених душ», а також два примірники, які будуть передані до Бібліотеки Довженка та 11-ї бібліотеки! 

Ваш щедрий подарунок не лише збагачує наш книжковий фонд, але й дозволяє нашим читачам насолодитися нуарним романом, що перенесе їх у атмосферу середини 2000-х років в місті на сході України. 
Книга розкриває теми психологічних випробувань і боротьби з власними демонами через історію головного героя, який повертається до рідного міста після довгої відсутності та знову зіштовхується з темним минулим. Вона змушує читача замислитися над силою минулого і його впливом на наше сьогодення, а також про те, як складні спогади і конфлікти можуть формувати наше життя. 

Кирило Половінко — сучасний український письменник, який працює у жанрі соціального реалізму. Мешканець Донецька, він залишив рідне місто після початку війни у 2014 році і зараз проживає в Києві, працюючи над своїм третім романом. 
Ми дуже вдячні за ваш внесок у розвиток нашої бібліотеки та літератури в цілому. Щиро дякуємо!





Немає коментарів:

Дописати коментар