суботу, 9 березня 2024 р.

Зустріч із Михайлом Орлюком

7 березня у Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди відбулася зустріч восьмикласників середньої загальноосвітньої школи №166 із народним декламатором, актором Героїчного театру “Пам’ять”, педагогом, кандидатом технічних наук Михайлом Орлюком. Зустріч було присвячено 210-й річниці від дня народження великого українця Тараса Шевченка.

У кожного власні стосунки з Шевченком, адже всю його глибину і багатогранність можна осягнути лишень у зрілості. Проте почати цікавитися цією непересічною постаттю, що своїм життям і доробком заклала підвалини української нації, можна у будь-якому віці.
І тут не обійтися без натхненних шевченколюбів, які здатні запалити вогники любові й гордості в юних душах, що Україна має такого потужного генія. Михайло Андрійович - один з наймудріших і найхаризматичніших послідовників Шевченка, вміє черпати з його Слова силу духу і щедро нею ділиться, тож ми укотре його покликали до юних громадян України.

Наприкінці зустрічі пан Михайло поділився досвідом власної стійкості, адже він є мешканцем селища Мощун, яке зазнало масштабних руйнувань під час боїв за Київ на початку широкомасштабного вторгнення. Вдивіться у фото. Перед вами - жива історія про те, як втратити рідний дім, але не волю до життя, життєву міць і бажання побачити відроджену Україну.


Немає коментарів:

Дописати коментар