середу, 20 березня 2024 р.

Творчі читання "Бюро винаходів Цукінька"

19 березня на Творчих читаннях у Центральній бібліотеці Солом’янки відбулося знайомство з книжкою “Бюро винаходів Цукінька” від Уляни Письменної, і, звісно ж, було замислено майбутні цікаві винаходи!

Та спершу, в очікуванні вельмишановного товариства читайликів, учасники розв'язували завданнячка на логіку з книжки “Основи швидкомислення. 30 уроків за 30 хвилин”, адже винахідники мають бути дуже й дуже кмітливими! (Час від часу ми до неї повертатимемося, для “прокачки” розумових здібностей).

І хоча тривога на самому початку заняття привела нас до укриття, це не надто засмутило. Адже з нами була цікава, яскрава, чудово проілюстрована книжка, у якій Місто Хом'яків також мусило опиратися підступним щурам, що намагалися зіпсувати життя хом’яковій громаді й затьмарити радість малечі. О, ні, читати про щурів у підвалі будинку не планувалося - це чистісіньке співпадіння!

Та, зрештою, кмітливість Власника Бюро винаходів, пана Цукінька вчасно запобігала різним халепам та неводнораз ставала в пригоді добрим працьовитим хом‘якам. Ну, а ми теж нівроку! 
За лічені хвилини було винайдено ноутбук з бездротовою мишкою, яких так бракувало у Цукіньковому Бюро!

Немає коментарів:

Дописати коментар