понеділок, 4 березня 2024 р.

Зустріч із психологинею Катериною Флекман

У неділю, 3-го березня, в Центральній бібліотеці імені Григорія Сковороди відбулася п’ята зустріч із фаховою психологинею, письменницею та волонтеркою, авторкою книги «Ти вивезеш» – Катериною Флекман.

Пані Катерина запропонувала присутнім зануритись у тему задоволення та разом відкрити способи відновлення внутрішніх ресурсів, поділилася знаннями та досвідом, які допомагають зберегти енергію та підтримати емоційну стабільність за будь-яких ситуацій і обставин.
Відновлення власних енергетичних ресурсів є однією з важливих складових для гармонійного розвитку людини, і якщо виникає відчуття, що сили покинули і настало повне енергетичне виснаження, то тоді потрібно включати певні механізми відновлення енергобалансу і накопичення ресурсу. Пані Катерина розповіла про практики і джерела відновлення енергетичного потенціалу, які дають змогу людині знову відчути себе наповненою і дієздатною.
Якщо людина хронічно почувається знесиленою й подавленою, то це загрожує розвитком різних патологій і захворювань. Тому дуже важливо слідкувати за своїм емоційним станом і не допускати енергетичного вихолощення.
 
Пані Катерина дала практичні поради, які допомагають гармонізувати внутрішній стан людини. А також наголосила на тому, що почуття любові й радості є найнеобхіднішими і найбажанішими для нашого здоров’я.
А на завершення зустрічі прозвучало декілька пісень на вірші Катерини Флекман, які подарували хвилини радості й людського тепла.

Немає коментарів:

Дописати коментар