вівторок, 5 березня 2024 р.

До 75 річчя з дня народження Володимира Івасюка

Центральна районна бібліотека імені Григорія Сковороди 3-го березня провела ювілейну літературно-пісенну зустріч “Пісня буде поміж нас”, присвячену українському творцю геніальних музично-пісенних творів Володимиру Івасюку.
На початку зустрічі присутні познайомились із короткометражним медіароликом Софії Кожевник, у якому були показані найцікавіші моменти із життя та творчості Володимира Івасюка. До сьогоднішнього дня ми не можемо зрозуміти, як вдавалось маестро писати і вірші і музику, творячи такі неперевершені музично-пісенні шедеври, які ставали дуже популярними тоді у 60-і й 70-і роки і продовжують залишатись актуальними до сьогодні.
Цікавим моментом було виконання пісень композитора, його справжніх хітів, серед яких «Водограй», «Відлуння твоїх кроків», «Я піду в далекі гори», «Дві скрипки», «Мальви», «Два перстені», «Червона рута», «Чебреці» та інші.
Не обійшлося і без поетичних присвят видатному митцю, які пролунали у авторському виконанні від постійних учасниць зустрічей, поетес Ірини Лівобережної та Тетяни Лавинюкової.

Тепер про прийдешнє. Наступну недільну зустріч 10-го березня буде присвячено творам українських класиків Тараса Шевченка, Миколи Руданського та Павла Глазового у дуже цікавому форматі. 
Слідкуйте за анонсами!

Немає коментарів:

Дописати коментар