понеділок, 25 березня 2024 р.

Чергова зустріч з психологинею Катериною Флекман

23 березня у Центральній бібліотеці Солом'янки відбулася 6-та зустріч із практичною психологинею та авторкою книги "Ти вивезеш" Катериною Флекман. Цього разу говорили про натхнення: навіщо потрібна сміливість творити, чи важливо мати натхнення у житті та де його шукати, особливо в умовах війни.

Катерина Флекман ділиться вражаючими висновками про те, що натхнення ми маємо створювати собі самі і вміти передавати його іншим. Вона наголосила на важливості духовної основи та уміння брати сили з краси навколишнього світу. Навіть у звичайних речах естетика має велике значення, оскільки надає нам життєву енергію.
Психологиня розповіла про те, як натхнення може бути пов'язане з нашими сімейними та соціальними стосунками, роботою, хобі та навіть фізичним самопочуттям.
Наприкінці зустрічі ми дізналися, як гра з картами Ошо Дзен може допомогти нам сконцентруватися на тому, що відбувається з нами тут і зараз та розібратися в собі. Адже події в нашому житті є віддзеркаленням наших думок і почуттів.
Захід завершився на ліричній ноті. Композитор Ігор Якубовський виконав кілька пісень на слова Катеринм Флекман. Ці ніжні мелодії залишили в наших серцях відчуття спокою та глибокої гармонії.
Дякуємо Катерині Флекман за натхнення та нові думки, які вона нам подарувала! 
Наступну зустріч із пані Катериною заплановано на 6 квітня 16:00. Слідкуйте за новинами і приходьте на наші заходи!


Немає коментарів:

Дописати коментар